Over ons

Transport zit in ons DNA

Elke dag zijn er vijftien vrachtautocombinaties van EKW Transport onderweg naar uiteenlopende bestemmingen binnen Europa, waaronder België, Duitsland, Luxemburg, Zweden, Denemarken en Finland. Met dagelijks vertrek van vrachtauto’s vanaf standplaats Drachten naar de Benelux en Scandinavië, zijn dit onze twee belangrijkste werkgebieden maar daarnaast vinden er ook met regelmaat transporten naar Italië plaats

De uitvoering van de combinaties variëren, van gestuurde trailers, mega trailers, kraanopleggers tot aan gesloten semi diepladers. Dit maakt de diversiteit aan transportoplossingen enorm. Meerdere combinaties zijn uitgerust met een meeneemvorkheftruck, een kooiaap, waardoor onze chauffeurs zelfredzaam zijn op laad -en losadressen. Bovendien is het daardoor geen probleem om bijna alle binnenstedelijke locaties, agrarische bedrijven en bouwlocaties te bereiken.

Transport zit in ons DNA. Al van kinds af aan zijn wij actief in de transportsector en weten daardoor als geen ander hoe het reilt en zeilt in deze sector. Vertrouwen en korte communicatielijnen zijn de belangrijkste beginselen van onze organisatie.
We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

EKW-Transport_Evert_Directeur-min

Evert
Directeur & planner

Alice
Administratief medewerker